MARIO ZUMA - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Zuma:
Mario Zuma este un joc palpitant de indemanare aparut pe site-ul nostru in care veti avea nevoie de calitati precum precizie si agilitate pentru a va indeplini obiectivul cu succes, pentru a distruge toate bilele colorate din fiecare nivel. Bilele urmeaza un anumit traseu care se indreapta spre printesa lui Mario si trebuie sa le distrugeti inainte sa ajunga acolo. In acest joc veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa trageti cu bile in sir astfel incat sa formati grupuri de cel putin trei bile de aceeasi culoare deoarece numai asa le veti distruge. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge pe podium, alaturi de cei mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti demonstra tuturor de ce sunteti in stare. In acest joc este important sa distrugeti repede bilele cu Mario daca vreti sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Daca bilele ajung la printesa veti pierde si va trebui sa reincepeti nivelul. Mario se afla in centrul ecranului de unde trage cu bile colorate.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Zuma acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: super mario popper, jocuri cu bile colorate, jocuri zuma cu mario, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2016, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6251 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Zuma, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Zuma!

Made by www.firstpixel.info