INAPOI ACASA - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Inapoi Acasa:
Inapoi Acasa este un nou joculet aparut in categoria pisicutelor, doar aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, care iti va testa indemanarea si logica. In acest joc trebuie sa ajutati niste animale sa se intoarca acasa deoarece s-au ratacit. Va trebui sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu pisicutele. Veti controla doua pisici, pentru inceput veti fi tot timpul cu pisica mai mare. Daca doriti sa va schimbati pe pisica mai mica trebuie sa apasati pe tasta 2 si atunci o veti controla pe ea. Trebuie sa colaborati cu cele doua pisicute deoarece numai asa veti trece de toate obstacolele, numai asa veti reusi sa ajungeti cu bine acasa. Uneori pisica mai mica nu poate sari peste unele obstacole deci trebuie sa aduceti acolo pisca mare. DUpa ce pisica mare ajunge trebuie sa va schimbati pe pisica mica si asa veti putea sa sariti pe cea mare si apoi peste obstacol. In fiecare nivel trebuie sa ajungeti la pancarta pe care scrie exit pentru a trece mai departe, la urmatorul nivel. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa fiti tot mai atenti si mai bine pregatiti.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si 1, 2 pentru a schimba animalele
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Inapoi Acasa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: back to home, jocuri cu caini si pisici, jocuri cu animale salbatice, jocuri cu animale 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 9120 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Inapoi Acasa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Diana a spus 09.04.2016

e tare

raluca a spus 20.01.2016

imi place

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info