CATELUSUL CURATENIE IN CAMERA - JOCURI CU CAINI

CATELUSUL CURATENIE IN CAMERA - JOCURI CU CAINI

Cele mai populare JOCURI CU CAINI

Descrierea jocului Catelusul Curatenie in Camera:
In acest joc aveti in prim plan un catelus care a ramas singur acasa si fiind plin de energie a distrus camera stapanilor jucandu-se. Va trebui sa faceti curatenie in camera inainte sa se intoarca stapanii lui acasa ca sa nu fie certat sau chiar alungat pentru fapta pe care a comis-o. In acest joculet din categoria cainilor veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. Va trebui sa incepeti prin a arunca mizeria la cosul de gunoi: bucatile de hartie, fructele pe jumatate mancate, paharele de plastic goale si asa mai departe. DUpa aceea trebuie sa folositi aspiratorul pentru a curata podeaua de mizerie. Trebuie sa folositi apoi un burete pentru a sterge apa de pe podea. Dupa aceea trebuie sa curatati geamurile cu o solutie speciala si sa stergeti praful de pe mobila. In partea de jos veti avea toate ustensilele de curatat de care aveti nevoie. In a doua etapa a jocului va trebui sa decorati cat mai frumos o camera pentru ca stapanii cainelui sa fie multumit de el.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Catelusul Curatenie in Camera acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: my little puppy cleaning room, jocuri clean up, jocuri cu curatenie, jocuri de facut curat, jocuri cu caini noi, jocuri cu caini 2016, jocuri cu catelusi, jocuri cu catei,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2829 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Catelusul Curatenie in Camera, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Catelusul Curatenie in Camera!

Made by www.firstpixel.info