SPIDERMAN SI CLONELE SOPARLA - JOCURI CU SPIDERMAN

SPIDERMAN SI CLONELE SOPARLA - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Spiderman si Clonele Soparla:
Spiderman si Clonele Soparla este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. Veti avea nevoie de astfel de calitati pentru a-l ajuta pe Spiderman sa faca fata inamicilor din fiecare nivel. Inamicul sau principal, Soparla si-a facut mai multe clone care il ataca pe Spiderman si trebuie sa le distrugeti. Va trebui sa rezistati in fiecare nivel pana se termina timpul si sa incercati sa distrugeti cat mai multe clone. DAca va prind clonele veti pierde din viata si daca se termina nu aveti de ales decat sa incepeti jocul de la inceput. va trebui sa va deplasati cu Spiderman cu sagetile si sa trageti cu panza in soparle cu ajutorul tastei z. In acest joc e important sa distrugeti multe clone deoarece puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa fiti tot mai atenti si mai bine pregatiti.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si z pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spiderman si Clonele Soparla acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu the amazing spiderman, the amazing spiderman lizard clone, jocuri cu spiderman si soparla, jocuri cu soparle, jocuri cu clone, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman 2016, jocuri cu omul paianjen, jocuri cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20956 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spiderman si Clonele Soparla, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Spiderman si Clonele Soparla!

Made by www.firstpixel.info