JURNALUL LUI RILEY - JOCURI CU INTORS PE DOS

JURNALUL LUI RILEY - JOCURI CU INTORS PE DOS

Cele mai populare JOCURI CU INTORS PE DOS

Descrierea jocului Jurnalul lui Riley:
Jurnalul lui Riley este un joc interesant aparut in categoria jocurilor cu Intors pe dos, care iti va testa indemanarea si creativitatea, deoarece numai asa o veti face pe Riley fericita. Aceasta este protragonista filmului de animatie Intors pe dos si trebuie sa o ajutati sa isi scrie in jurnal. Riley vrea sa isi faca un jurnal in care sa isi scrie in fiecare zi gandurile. Va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. In prima etapa a jocului va trebui sa alegeti coperta jurnalului lui Riley. Dupa aceea trebuie sa alegeti un titlu frumos si un citat pentru prima pagina din prima zi in care Riley va scrie in jurnal. Pe pagina din dreapta puteti sa puneti niste stickere dragute si poze cu Riley si familia ei. In partea de jos a ecranului veti avea toate lucrurile necesare pentru a decora jurnalul. In a doua etapa a jocului va trebui sa scrieti cu Riley in jurnal fara sa va vada cineva. Trebuie sa umpleti bara din partea de sus a ecranului inainte ca timpul sa se termine. Veti avea la dispozitie un minut pentru a va indeplini obiectivul cu succes.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jurnalul lui Riley acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu riley, rileys diary, jocuri cu jurnale, jocuri cu intors pe dos 2016, jocuri cu intors pe dos disney, jocuri inside out,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 939 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jurnalul lui Riley, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Jurnalul lui Riley!

Made by www.firstpixel.info