VIATA SECRETA A ANIMALELOR DIFERENTE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

VIATA SECRETA A ANIMALELOR DIFERENTE - JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Cele mai populare JOCURI CU VIATA SECRETA A ANIMALELOR

Descrierea jocului Viata Secreta a Animalelor Diferente:
Viata Secreta a Animalelor Diferente este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru in care trebuie sa gasiti diferentele dintre cele doua imagini din fiecare nivel. In prima imagine veti vedea o mare pisica gri care sta indiferenta. Sunt sigur ca veti recunoaste personajul deoarece este din filmul de animatie Viata secreta a animalelor. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a da click pe diferente. Aveti grija sa dati click unde trebuie deoarece la fiecare click gresit veti pierde una din vieti. Aveti numai 3 vieti si daca se termina toate va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse si de atentie pentru a va duce sarcinile la bun sfarsit. Jos va fi cronometrul si vietile. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu un punctaj cat mai mare, pentru a ajunge printre ce mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti arata tuturor cat sunteti de priceputi. Ca sa reusiti asta trebuie sa gasiti cat mai repede toate diferentele.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Viata Secreta a Animalelor Diferente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: the secret life of pets 6 diff, jocuri cu diferente, jocuri cauta diferentele, jocuri cu viata secreta a animalelor 2016, jocuri cu animale de companie, jocuri cu caini, jocuri cu the secret life of pets,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1386 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Viata Secreta a Animalelor Diferente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Viata Secreta a Animalelor Diferente!

Made by www.firstpixel.info