MASHA SI URSUL NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI URSUL NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Ursul Numere Ascunse:
Masha si Ursul Numere Ascunse este un joc captivant aparut pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie de indemanare si de agilitate, deoarece acestea sunt calitati esentiale pentru a trece cu bine de provocarile din fiecare nivel. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a da click pe numerele ascunse din imagine. In acest joc trebuie sa le gasiti cat mai repede daca doriti sa aveti sansa sa intrati in topul jucatorilor. Veti vedea imagini frumoase cu eroina noastra, Masha. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu un punctaj cat mai mare, pentru a ajunge printre ce mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti arata tuturor cat sunteti de priceputi. Trebuie sa dati click pe numere ca sa le gasiti. Sunt bine camuflate de aceea trebuie sa fiti atenti la detalii. Jos va fi cronometrul si lista cu numerele pe care le aveti de gasit in aceasta imagine cu Masha si ursul. In fiecare nivel e o noua imagine, dar dificultatea jocului creste pe masura ce avansati in nivele superioare deci trebuie sa fiti pregatiti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Ursul Numere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and the bear spot the numbers, jocuri cu cifre, jocuri cu numere ascunse, jocuri cauta numerele ascunse, jocuri cu masha si ursul 2016, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4556 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Ursul Numere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masha si Ursul Numere Ascunse!

Made by www.firstpixel.info