SPIDERMAN PRIN ORAS - JOCURI CU SPIDERMAN

SPIDERMAN PRIN ORAS - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Spiderman Prin Oras:
Spiderman Prin Oras este un joc palpitant care va va testa agilitatea si indemanarea. Jocul il are in prim plan pe eroul nostru preferat SPiderman. Scopul jocului este sa avansati cat mai mult prin oras si sa adunati cat mai multe puncte. In functie de cat de mult avansati atatea puncte veti primi. daca va descurcati bine si aveti un scor mare, ati putea avea sanse sa intrati in topul celor mai buni jucatori. FOlosind mouse-ul va trebui sa selectati locul in care sa dati cu panza de paianjen. Aveti grija sa nu ratati tinta deoarece veti cadea si astfel veti pierde. Daca cadeti, veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Spiderman Prin Oras. Dati tot ce aveti mai bun pentru a intra in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spiderman Prin Oras acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2013, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2013, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d, jocuri de indemanare, jocuri de indemanare cu spiderman, jocuri de actiune cu spiderman, jocuri de aventura cu spiderman, jocuri cu spiderman in oras, jocuri spiderman city ride,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 72553 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spiderman Prin Oras, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Mario a spus 08.02.2016

Imi place jocul asta

Puternicul a spus 31.01.2016

Tare jocul!! Am facut 8400 scor!!

cata a spus 04.02.2015

e super jmecher

Deniz a spus 08.01.2015

E cel mai tare joc e preferatu meu

cristi a spus 29.03.2014

E foarte tare jocul cu spiderman

stefan a spus 07.02.2014

e foarte tare

dorin a spus 31.12.2013

cel mai tare joc am jucat 6ore in continu

IONELA a spus 26.12.2013

NASPA DAR NOSTIM

stefi a spus 03.11.2013

este super tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info