SPIDERMAN SI MARY JANE - JOCURI CU SPIDERMAN

Publicitate

SPIDERMAN SI MARY JANE - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Publicitate

Descrierea jocului Spiderman si Mary Jane:
Spiderman si Mary Jane este un joc palpitant de aventura care v ava testa indemanarea si agilitatea. Jocul il are in prim plan pe eroul nostru preferat Spiderman si pe iubita lui Mary Jane. Scopul jocului este sa ajungeti cu bine in cealalta parte a orasului si sa o salvati pe Mary Jane din mainile raufacatorilor. FOlosind sagetile va trebui sa sarioti de pe o bara pe alta si sa va feriti de obstacole si de inamici, astfel incat sa ajungeti la timp la Mary Jane. Aveti grija la inamici deoarece sunt peste tot si va vor icnetinii. Jocul este contracronometru sio daca nu ajungeti la timp la linia de sosire veti pierde si va trebui s aincepeti jocul de la inceput. Aveti grija sa nu cadeti de pe cladiri deoarece acest lucru va va incetinii si nu veti ajunge la timp la Mary Jane. Daca ajungeti la timp veti primi un anumit punctaj in functie de cat de bine vati descurcat. Daca aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Spiderman si Mary Jane.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si space pentru a sari
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Spiderman si Mary Jane acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2013, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2013, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d, jocuri de aventura cu spiderman, jocuri de aventura, jocuri cu salvari, jocuri spiderman o salveaza pe mary jane, jocuri de actiune cu spiderman, jocuri spiderman rescue mary jane,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 103023 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Spiderman si Mary Jane, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Ady a spus 20.07.2013

Misto

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info