POZE CU SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

POZE CU SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Poze cu Spiderman:
Poze cu Spiderman este un joc interesant de indemanare care va va testa agilitatea si spiritul de observatie. Jocul il are in prim plan pe eroul nostru preferat SPiderman dar si pe inamicii lui. In acest joc veti fi un fotograf care incearca sa adune cat mai multe poze bune cu SPiderman pentru a fi angajat la o redactie de ziar. Scopul jocului este sa-l ajutati pe fotograf sa ii faca poze cat mai bune lui SPiderman si inamicilor sai. In fiecare nivel al jocului vei avea de facut 5 poze, dintre care va trebui sa o alegei pe cea mai buna. La sfarsit din cele 3 poze finale va trebui sa alegi una pe care sa io dai sefului de la redactie. Daca poza este buna acesta o va pune in ziar, iar obiectivul tau a fost atins. Da tot ce ai mai bun pentru a face poze cat mai bun si pentru a-l ajuta pe fotograf sa-si gaseasca o slujba la redactie. Acordati-ne un like daca v-a palcut jocul nostru de indemanare Poze cu Spiderman.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Poze cu Spiderman acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2013, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2013, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d, jocuri de indemanare cu spiderman, jocuri cu poze, jocuri de facut poze, jocuri cu fotografi, jocuri de fotografiat, jocuri spiderman photohunt,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 72776 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Poze cu Spiderman, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ALEX a spus 10.01.2016

IMI PLACE JOCUL

Laurentiu a spus 12.10.2014

frumos

ana ggeanina a spus 27.01.2014

imi place tare mult

mario a spus 01.01.2014

cel mai tare joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info