BLAZE SI MASINILE MONSTRU NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

ULTIMELE JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

BLAZE SI MASINILE MONSTRU NUMERE ASCUNSE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Cele mai populare JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Descrierea jocului Blaze si Masinile Monstru Numere Ascunse:
Blaze si Masinile Monstru Numere Ascunse este un joc palpitant de indemanare oferit de site-ul nostru in care va trebuie indemanare, agilitate spirit de observatie si perspicacitate pentru a va indeplini obiectivul cu succes, pentru a gasi toate numerele ascunse in imagine. Va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa dati click pe numerele ascunse atunci cand le gasiti in aceste imagini frumoase cu Blaze si Masinile Monstru, noul serial de desene animate de la Nickelodeon care a facut repede milioane de fani in intreaga lume. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu un punctaj cat mai mare, pentru a ajunge printre ce mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti arata tuturor cat sunteti de priceputi. Pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa munciti mult si aveti nevoie de agilitate, deoarece numai daca scoateti un timp bun pentru intra in top, deoarece in acest joc cu numere ascunse se primesc puncte in functie de timp. Jos e lista cu numerele pe care trebuie sa le gasiti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blaze si Masinile Monstru Numere Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu cifre, jocuri cu numere ascunse, jocuri cauta numerele ascunse, blaze and the monster machines spot the numbers, jocuri cu blaze si masinile monstru 2016, jocuri cu blaze si masinile monstru nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri blaze and the monster machines games, jocuri cu monster truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5301 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blaze si Masinile Monstru Numere Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Blaze si Masinile Monstru Numere Ascunse!

Made by www.firstpixel.info