AI GRIJA DE CALUL MAGIC - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Ai Grija de Calul Magic:
Ai Grija de Calul Magic este un joc frumos aparut pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas, astfel incat sa faceti un cal fericit, sa se simta bine, sa se simta iubit. Trebuie sa curatati calul, sa ii faceti baie, deoarece este murdar. Va trebui sa folositi ustensilele din partea de jos a ecranului in acest joculet. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece veti primi toate instructiunile necesare pentru a va indeplini obiectivul cu succes: in joc va fi mereu o sageata langa voi pe post de asistent care va va arata ce aveti de facut pas cu pas, cum sa folositi ustensilele. In acest joc trebuie sa dati cu apa pe cal si apoi sa dati cu sampon si cu buretele ca sa treaca toata murdaria. Dupa aceea trebuie sa il limpeziti iar cu apa de la dus. In a doua parte a jocului va trebui sa decorati sala in care se afla calul ca sa faceti o imagine cat mai frumoasa cu calul magic si stapana lui.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ai Grija de Calul Magic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: magic horse caring, jocuri de ingrijit cai, jocuri de spalat cai, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai 2016, jocuri cu cai de calarit, jocuri de calarit, jocuri cu echitatie, jocuri cu cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5125 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ai Grija de Calul Magic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

iulia784 a spus 27.01.2016

jocul e misto

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info