PUZZLE CU MASHA SI URSUL - JOCURI CU MASHA SI URSUL

PUZZLE CU MASHA SI URSUL - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Puzzle cu Masha si Ursul:
In fiecare nivel veti avea un anumit timp pentru a face un puzzle. In primul nivel aveti 40 de secunde pentru a rezolva un puzzle cu Masha si ursul, un puzzle care are noua piese. Pe masura ce avansati in nivele superioare numarul de piese creste si va fi din ce in ce mai dificil sa reusiti sa rezolvati repede puzzleul. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul pentru a pune piesele la locul lor. Piesele se vor amesteca in partea dreapta si in partea stanga a ecranului. In partea de sus a ecranului veti avea cronometrul. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu un punctaj cat mai mare, pentru a ajunge printre ce mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti arata tuturor cat sunteti de priceputi. Ca sa reusiti acest lucru va trebui sa rezolvati repede puzzleurile. In acest joc e foarte important sa fiti atenti la timp daca doriti sa va indepliniti obiectivul cu succes. Veti vedea imagini frumoase cu Masha si ursul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Masha si Ursul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and the bear puzzle, jocuri puzzle cu masha, jocuri puzzle cu ursi, jocuri cu masha si ursul 2016, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4674 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Masha si Ursul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Puzzle cu Masha si Ursul!

Made by www.firstpixel.info