MASHA SI URSUL TENIS DE MASA - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI URSUL TENIS DE MASA - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Ursul Tenis de Masa:
Masha si Ursul Tenis de Masa este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai asa veti reusi sa va ingingeti adversarul la ping pong. Trebuie sa alegeti daca veti fi cu Masha sau cu ursul si apoi sa incepeti meciul de tenis de masa. Scopul este sa adunati 11 puncte inaintea adversarului ca sa il invingeti. Va trebui sa loviti mingea de ping pong cu paleta astfel incat sa treaca de fileu si sa cada in terenul adversarului. Daca cumva atinge fileul si cade in teren la voi veti pierde un punct. Daca atinge fileu si cade la adversar in timpul servei veti repeta lovitura. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. Va trebui sa fiti atenti ca mingea sa nu cada la voi in teren de doua ori deoarece adversarul va primi un punct. daca dati cu mingea afara din teren de asemenea adversarul va primi un punct. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu tenis de masa cu Masha si ursul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Ursul Tenis de Masa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and the bear tennis, jocuri cu tenis de masa, jocuri cu ping pong, jocuri cu masha si ursul 2016, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3347 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Ursul Tenis de Masa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

anamaria a spus 30.01.2016

e frumos frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info