MASHA SI URSUL X SI 0 - JOCURI CU MASHA SI URSUL

MASHA SI URSUL X SI 0 - JOCURI CU MASHA SI URSUL

Cele mai populare JOCURI CU MASHA SI URSUL

Descrierea jocului Masha si Ursul X si 0:
Masha si Ursul X si 0 este un joc captivant in 2 jucatori aparut pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie de mouse pentru a pune simbolurile in teren. Veti putea juca singur cu Masha impotriva ursului sau impotriva unui prieten de la acelasi calculator deoarece este un joc in 2. Va trebui sa alegeti la inceput daca veti juca singur sau in 2. AMbii jucatori vor trebui sa foloseasca mouse-ul pentru a pune fie simbolul cu Masha fie simbolul cu ursul in teren. Scopul e sa formati o linie oblica, verticala sau orizontala de trei elemente la fel pentru a castiga meciul. Daca toate casutele sunt pline si nimeni nu a format linia va fi egalitate si veti incepe un nou joc. Daca va place jocul nostru puteti sa ne acordati un like, sa ne ajutati sa il promovam ca si alti copii sa afle despre el si chiar puteti sa ne lasati si un comentariu cu parerea voastra despre jocurile in 2 jucatori de x si 0.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masha si Ursul X si 0 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: masha and the bear tic tac toe, jocuri cu masha si ursul in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri cu x si 0, jocuri cu x si 0 in 2, jocuri cu masha si ursul 2016, jocuri cu masha, jocuri cu ursi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 23965 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masha si Ursul X si 0, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

maria a spus 23.10.2016

e prost jocul

Maria a spus 23.10.2016

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info