INGRIJESTE CALUTUL - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Ingrijeste Calutul:
Ingrijeste Calutul este un joc frumos pentru iubitorii de animale in care aveti nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas. Pentru inceput trebuie sa curatati hambarul in care sta calul. Va trebui sa adunati mizeria si sa o aruncati la gunoi folosind o lopata. Dupa aceea trebuie sa folositi grebla pentru a aranja pamantul din hamabr si apoi sa puneti niste paie ca sa fie cat mai confortabil pentru calut. Va trebui sa urmati instructiunile primite si sunt sigur ca va veti descurca foarte bine. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a folosi ustensilele primite. Dupa ce puneti paiele in hambar trebuie sa curatati panza de paianjen. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece veti primi toate instructiunile necesare pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca foarte bine. Cand apare calul va trebui sa il spalati si sa il curatati deoarece este foarte murdar. Dupa aceea trebuie sa aveti grija de el si sa il hraniti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ingrijeste Calutul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: horse caring, jocuri cu caluti, jocuri de ingrijit cai, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai 2016, jocuri cu cai de calarit, jocuri de calarit, jocuri cu echitatie, jocuri cu cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 19266 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ingrijeste Calutul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

otniel a spus 15.02.2018

bine

paula a spus 17.02.2016

draaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaguuuuuutttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info