VIPO DE HALLOWEEN - JOCURI CU VIPO

VIPO DE HALLOWEEN - JOCURI CU VIPO

Cele mai populare JOCURI CU VIPO

Descrierea jocului Vipo de Halloween:
Cel de-al doile joc pe care dorim cu orice pret sa il joci este un joc de halloween, de groaza in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si in acest mod sa reusesti sa gasesti solutiile necesare pentru castigarea cator mai multor puncte bonus in momentul in care elimini aceste obiecte din jocul de puzzle deosebit de haios si de amuzant. Va trebui sa interschimbi pozitiile acestor obiecte de halloween care poti fi anumite insecte, anumiti lilieci, paianjeni si panze ale paianjenilor, fantome precum si vrajitoare, maturi ale vrajitoarelor precum si alte obiecte puse special in fata catelului Vipo pentru a reusi sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus care te vor ajuta cu siguranta in topul jucatorilor. Noul joc cu catelul zburator Vipo este oferit in mod gratuit tuturor copiilor precum si fanilor acestui catel si a fan clubului exclusiv care a fost creat special pentru acestia, iar in cazul in care intampini anumite dificultati in jucarea acestui joc de logica si de gandire va trebui sa ne comunici printr-un comentariu. Daca doresti ca acest joc sa fie plasat pe Facebook precum si prietenilor tai pe wall, te invitam sa acorzi jocului un LIKE astfel incat sa stabilim si noi care este cel mai bun joc din cadrul jocurilor cu aventurile catelului zburator Vipo.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa interschimbi aceste obiecte specifice halloween-ului si sa incerci sa le elimini.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vipo de Halloween acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de halloween, jocuri de logica, jocuri logice, jocuri de gandire, jocuri de indemanare, jocuri cu lilieci, jocuri cu fantome, jocuri cu vipo aventurile cainelui zburator, jocuri cu caini, jocuri cu catelul vipo, jocuri cu cainele vipo, jocuri cu cainele zburator, jocuri cu aventurile lui vipo, jocuri cu aventurile cainelui zburator, jocuri cu vipo catelul zburator, vipo adventures of the flying dog game, vipo adventures of the flying dog, vipo games, jocuri cu cai, jocuri cu aventuri, puzzle, games, vipo, facebook, sebi, jocuri cu lili, jocuri cu vipo,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 16501 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vipo de Halloween, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

norica a spus 18.04.2014

cum a zis

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info