SARUTURI CU SPIDERMAN 2 - JOCURI CU SPIDERMAN

SARUTURI CU SPIDERMAN 2 - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Saruturi cu Spiderman 2:
Saruturi cu Spiderman 2 este un joc palpitant si amuzant, in care trebuie sa-ti saruti iubita fara sa te vada cineva, in parcul din centrul orasului. Jocul il are in prim plan pe eroul nostru preferat SPiderman. Folosind mouse-ul trebuie sa va sarutati iubita. Cand iti saruti iubita se va incarca in partea de jos o bara. Ca sa treci in nivelul urmator trebuie ca acea bara sa se umple. Fiti foarte atenti cand persoanelor din jur le apare deasupra capului un semn al exclamarii, deoarece atunci este semnalul ca va poate detecta. Cand vedeti acel semn, opriti-va din sarutat, pana cand persoana isi ia din nou pozitia initiala. Daca cineva va vede, veti pierde si va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Daca reusiti sa umpleti bara, veti putea trece in nivelul urmator, unde va asteapta noi provocari. Jocul este contracronometru deci nu aveti timp de pierdut. DAca timpul se termina si nu ati reusit sa umpleti bara veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a avea o sansa sa intrati in top.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Saruturi cu Spiderman 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman gratis, jocuri cu spiderman 3d, jocuri cu spiderman 2, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman 4, jocuri cu spiderman de actiune, jocuri cu spiderman de aventura, jocuri cu spiderman gratuite, jocuri cu spiderman in doi, jocuri cu spiderman 2013, jocuri cu omul paianjen, jocuri cu omul paianjen si echipa lui, jocuri cu omul paianjen 2013, jocuri cu omul paianjen gratis, jocuri cu omul paianjen 3d, jocuri cu saruturi, jocuri de perspicacitate, jocuri de agilitate, jocuri de atentie, jocuri de dezvoltare a atentiei, jocuri amuzante, jocuri cu sarutat, jocuri saruta partenera, jocuri cu saruturi pe ascuns, jocuri spiderman kiss,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 90817 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Saruturi cu Spiderman 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

iancu daria a spus 04.11.2014

e un joc foarte urât nu îmi place

maria florentina a spus 08.09.2014

e misto jocul

c. a spus 21.04.2014

e tare

cristina a spus 31.01.2014

e tare jocu dar si filmul

jojo a spus 28.01.2014

a marian tu esti tampit nu jocul

dragos a spus 01.01.2014

ce joc tampit

marian a spus 27.12.2013

joc de prost gust.yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!

daniel a spus 18.12.2013

e foarte urat da

jhu a spus 18.12.2013

uyuyuyuyuy

anonim a spus 15.12.2013

L? m?ne n? m?rg?

laen-o a spus 07.12.2013

e cel mai urat joc din tot universul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info