TWILIGHT SPARKLE LA FERMA - JOCURI CU PONEI

TWILIGHT SPARKLE LA FERMA - JOCURI CU PONEI

Cele mai populare JOCURI CU PONEI

Descrierea jocului Twilight Sparkle la Ferma:
Twilight Sparkle este la ferma sa spersonala, insa tu va trebui sa o ajuti cu tot ceea ce inseamna munca unui taran, unui fermier in noua activitate pe care te rugam sa o faci cum scrie la carte. Mai intai va trebui sa pregatesti grajdul in care Twilight Sparkle va urma sa innopteze, dupa care sa te folosesti de instrumentele de curatare pentru a reusi sa faci podeaua si tavanul grajdului sa straluceasca. O data ce ai adunat paianjenii de prin zona va trebui sa treci la urmatorul nivel al jocului ceea ce va implica mai multa munca din partea ta si anume sa incerci sa o cureti si sa o speli pe Sparkle cat mai bine. In cele din urma va trebui sa incerci ultima parte a jocului, ceea ce implica putina munca de creatie, imaginatie femeasca deoarece va trebui sa o machiezi, sa o coafezi, sa o ingrijesti si sa o imbraci pe poneiul Sparkle din My Little Pony cat mai bine.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa te descurci.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Twilight Sparkle la Ferma acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ponei 2017, jocuri cu grajduri, jocuri cu fermieri, jocuri cu ferme de cai, jocuri cu ferme de ponei, jocuri cu cai de ingrijit, jocuri cu ferme de animale, jocuri cu animale 2016, jocuri de fete 2016, jocuri yepi, jocuri friv today, jocuri de spalat, jocuri de ingrijit, jocuri cu ponei noi, jocuri cu ponei 2016, jocuri cu ponei mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 36356 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Twilight Sparkle la Ferma, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Twilight Sparkle la Ferma!

Made by www.firstpixel.info