MAMICA HAZEL DE ZIUA INDRAGOSTITILOR - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

MAMICA HAZEL DE ZIUA INDRAGOSTITILOR - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Mamica Hazel de Ziua Indragostitilor:
Mamica Hazel de Ziua Indragostitilor este un joc frumos de creativitate aparut pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie de atentie pentru a face o tinuta frumoasa. Trebuie sa fiti atenti la detalii si sa demonstrati ca stiti cate ceva despre moda deoarece numai asa veti face o tinuta frumoasa pentru mamica Hazel de ziua indragostitilor. Aceasta are o intalnire de aceea are nevoie de ajutorul vostru sa isi gaseasca tinuta perfecta. Veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas, sa alegeti haine, accesorii si pantofi pentru Hazel ca sa fie cat mai frumoasa petru intalnire. In dreapta va fi mamica Hazel iar in stanga sunt toate lucrurile necesare pentru a face o tinuta frumoasa, acolo este dulapul cu haine. Acolo gasiti si accesorii pe care ar trebui sa le asortati cu pantofii ca sa iasa o tinuta in pas cu moda. Va trebui sa fiti atenti la detalii pentru a face cea mai frumoasa tinuta pentru intalnirea lui Hazel de ziua indragostitilor. Daca va place rezultatul final cu Hazel puteti sa salvati imaginea in calculatorul personal sau chiar sa o scoateti la imprimanta pentru a avea o amintirea frumoasa cu acest joc.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mamica Hazel de Ziua Indragostitilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: hazel mommy valentines day, jocuri cu mamica hazel, jocuri cu hazel de imbracat, jocuri cu hazel, jocuri de valentines day, jocuri de ziua indragostitilor, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2675 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mamica Hazel de Ziua Indragostitilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mamica Hazel de Ziua Indragostitilor!

Made by www.firstpixel.info