HAZEL TURUL DE LA FERMA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL TURUL DE LA FERMA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Turul de la Ferma:
Hazel Turul de la Ferma este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria fermelor, in care aveti nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas. Hazel este la ferma unchiului sau si vrea sa il ajute la treburile zilnice dar pentru asta are nevoie de un mic dejun sanatos si consistent. Va trebui sa va jucati putin cu Hazel pana cand este gata mancarea, sa ii dati papusa din partea dreapta a ecranului. HAzel este in stanga intr-un scaun specail pentru bebelusi. In spate il vedeti pe unchiul sau care pregateste mancarea. Trebuie sa va indepliniti sarcinile din fiecare nivel inainte ca timpul sa se termine deoarece numai asa veti trece mai departe unde va asteapta noi provocari. Dupa ce ii dati lui Hazel sa manance veti iesi cu ea in curtea fermei unde trebuie sa incepeti sa va faceti munca, sa dati de mancare la animale, sa curatati la animale si multe alte.e Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece veti primi toate instructiunile necesare pentru a va indeplini obiectivul cu succes. In partea de sus veti avea cronometrul si bara fericirii bebelusei HAzel pe care trebuie sa o umpleti ca sa treceti la nivelul urmator.

Instructiuni: folositi mousse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Turul de la Ferma acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel farm tour, jocuri cu hazel, jocuri cu bebelusa hazel, jocuri cu hazel la ferma, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5064 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Turul de la Ferma, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

hj a spus 28.04.2016

kh;jk

Irina a spus 11.03.2016

mi-a placut foarte tare e interesant jocul...

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info