HAZEL AVOCAT - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Avocat:
Hazel Avocat este un joc frumos aparut in categoria bebelusilor, doar aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, care iti va testa indemanarea si creativitatea, deoarece aveti de facut o tinuta frumoasa pentru bebelusul Hazel. Trebuie sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas pentru a alege costumul perfect de avocat pentru bebelusa Hazel, care joaca un nou rol cand se joaca cu jucariile sale. De data aceasta HAzel vrea sa devina avocat in sala de judecata iar jucariile ei vor fi judecatorul, juratii si restul oamenilor din sala de judecata reprezentata de camera ei. Va trebui sa alegeti hainele potrivite pentru un avocat ca HAzel sa exprime impunere si eleganta. In partea de jos veti avea toate lucrurile necesare: haine, pantofi si accesorii pentru bebelusa Hazel. In dreapta aveti diferite optiuni: sa resetati tinuta, adica sa incepeti de la inceput daca nu sunteti multumiti sau sa salvati imaginea in calculatorul vostru daca ati facut o tinuta frumoasa de avocat.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Avocat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel lawyer dressup, jocuri cu haze, jocuri cu bebelusi de imbracat, jocuri cu costume de avocat, jocuri cu bebelua hazel, jocuri cu avocati, jocuri cu haine de avocati, jocuri cu bebelusi hazel de imbracat, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1395 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Avocat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Avocat!

Made by www.firstpixel.info