AVENTURA BUBURUZEI MIRACULOASE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

AVENTURA BUBURUZEI MIRACULOASE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Aventura Buburuzei Miraculoase:
Aventura cu Buburuza este unul din cele mai captivante jocuri de aventura aparute pe site-ul nostru, in care o aveti in prim plan pe Marinette, eroina noastra de la Disney Channel, din noul serial Miraculos Buburuza si Motan Noir. In acest joculet trebuie sa o ajutati pe Buburuza sa ajunga cat mai departe in Paris, alergand pe acoperisurile cladirilor inalte. Trebuie sa o ajutati sa sara peste obstacole si sa invinga inamicii astfel incat sa ajunga cat mai departe. Cu cat ajungeti mai departe cu Buburuza cu atat primiti mai multe puncte si asa puteti intra in topul jucatorilor. Cu sageata sus trebuie sa sariti cu Buburuza peste obstacole si de pe o cladire pe alta iar cu sageata dreapta trebuie sa loviti inamicii. Daca intrati in obstacole nu este mare problema deoarece veti pierde doar 10 puncte, dar cel mai grav e atunci cand intrati in inamici deoarece va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. In partea de sus in dreapta ecranului sunt punctele adunate. Incercati sa adunati cat mai multe bonusuri de pe drum ca sa adunati si mai multe puncte. DAti tot ce aveti mai bun pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori in acest joculet cu Buburuza.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventura Buburuzei Miraculoase acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu buburuza, ladybug, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 55089 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventura Buburuzei Miraculoase, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

miruna a spus 19.05.2018

eu cred despre acest joc ca este tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

vlada a spus 23.12.2017

este foarte fain o iubesc pe buburuza foarte tare si pe motan noir

grigore luca a spus 05.06.2016

ii iubesc pe ei

casian and boss a spus 02.06.2016

super

Alisia a spus 11.05.2016

Super!!!!!!!!1!!1

nicoleta a spus 22.04.2016

nu trec de balonar

maria a spus 18.04.2016

este foarte jenant si urat ,si aiurit jocul cu aventura buburuzei

alexia a spus 26.03.2016

e dragut il iubesc pe motan noir si pe idrian

LAVINIA a spus 05.03.2016

E FAIN - E FOARTE FAIN

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info