MIRACULOS BUBURUZA PUZZLE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

MIRACULOS BUBURUZA PUZZLE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Miraculos Buburuza Puzzle:
Miraculos Buburuza Puzzle este un joc nou aparut in categoria puzzleurilor, doar aici pe cel mai frumos site de jocuri din tara, care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece aveti de rezolvat un puzzle si aceste calitati sunt esentiale. Va trebui sa alegeti nivelul de dificultate: usor, mediu sau greu, in functie de cat de priceputi sunteti la acest gen de jocuri. Daca sunteti buni puteti incepe cu cel mai greu nivel dar totusi va sugerez sa incepeti cu cel mai usor ca sa va obisnuiti cu jocul si cu acest tip de puzzle. Veti avea ocazia sa vedeti o imagine frumoasa cu Buburuza in actiune, aceasta fiind pe acoperisul unui bloc din centrul orasului. Veti avea nevoie numai de mouse in acest joculet pentru a pune toate piesele la locul lor. In acest joc e important sa faceti repede puzzleul pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu un punctaj cat mai mare, pentru a ajunge printre ce mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti arata tuturor cat sunteti de priceputi.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Miraculos Buburuza Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: ladybug puzzle, jocuri puzzle cu buburuza, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10285 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Miraculos Buburuza Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

mihaiela a spus 26.04.2016

FRM

jipa mihaie a spus 26.04.2016

FRUMOS

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info