BARBIE LA CUMPARATURI - JOCURI BARBIE

BARBIE LA CUMPARATURI - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Barbie la Cumparaturi:
Un nou joc cu frumoasa papusa Barbie in care aceasta hotaraste ca nu are indeajunse haine, accesorii, bluze, sepci, ciorapi, sutieni, chiloti, dresuri de baie precum si alte accesorii pe care ea le considere vitale in viata de zi cu zi, motiv pentru care hotaraste sa mearga sa-si cumpere cate ceva de prin mall sau din diferitele magazine pe care le are pretutindeni alaturi de motocicleta pe care o are. Ei bine, ceea ce este cel mai interesant in noul joc este faptul ca va trebui sa intri in diferitele magzine si sa cumperi exact ceea ce ai nevoie si sa nu strici banii pe diferitele lucruri pe care nu le folosesti. Odata ce ai facut cumparaturile, ce ti-ai cumparat haine, accesorii, bijuterii, produse cosmetice va trebui sa te indrepti spre casa cu motorul pe care il ai.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa alegi produsele pe care Barbie sa le cumpere din Mall.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Barbie la Cumparaturi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri la mall, jocuri cumparaturi la mall, jocuri barbie la cumparaturi, jocuri barbie la mall, jocuri barbie pe motocicleta, jocuri barbie usoare, jocuri barbie simple, jocuri barbie de cumparat, jocuri barbie cu haine, jocuri barbie cu diamante, jocuri barbie noi, jocuri barbie gratis, jocuri barbi, jocuri cu barbi, jocuri cu barbie, jocuri cu barbi, jocuri cu barbi 2013, jocuri barbie 2013, jocuri barbie 2014, jocuri cu fete barbie,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 38091 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Barbie la Cumparaturi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

maria a spus 08.02.2015

e cel mai oribil din lume

amalia a spus 22.12.2013

nu prea intaleg jocul

roxy a spus 17.11.2013

ce frumos

bvhygtr6r5iu a spus 17.11.2013

yuji87ikty7ujrty5r64

ana a spus 23.08.2013

e super

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info