MIRACULOS BUBURUZA X SI 0 - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

MIRACULOS BUBURUZA X SI 0 - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Miraculos Buburuza X si 0:
Miraculos Buburuza X si 0 este un nou joc in 2 jucatori oferit de site-ul nostru pentru pasionatii de x si 0 dar mai ales pentru fanii noului serial de la Disney Channel, Miraculos Buburuza si Motan Noir. In acest joc veti juca alaturi de un prieten. Unul din jucatori va fi cu Buburuza iar cel de-al doilea jucator va fi cu Motan Noir. Va trebui sa inceapa jucatorul numarul unu, sa puna un simbol in chenarul de joc. Buburuza va avea un simbol in forma de buburuza, in locul clasicului x, iar Motan Noir va avea un motan in loc de clasicul 0. Dupa ce primul jucator pune buburuza in teren este rand motanului sa puna. In acest joc ambii jucatori vor folosi mouse-ul pentru a pune elementele. Castiga cel care formeaza o linie verticala, orizontala sau oblica de trei elemente la fel. Este un joc de gandire deci trebuie sa fiti atenti si sa nu va grabiti inainte de a face o miscare. DAti tot ce aveti mai bun pentru a castiga cat mai multe meciuri de x si 0 alaturi de Buburuza sau de Motan Noir.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Miraculos Buburuza X si 0 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu miraculos buburuza si motan noir in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri cu x si 0, jocuri cu x si 0 in 2, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 90917 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Miraculos Buburuza X si 0, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Diana a spus 28.05.2016

imi place de buburuza

luciana a spus 24.05.2016

ami place de buburuza

mario a spus 16.04.2016

ami place de buburuza

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info