PUZZLE CU MIRACULOS - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

PUZZLE CU MIRACULOS - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Puzzle cu Miraculos:
Puzzle cu Miraculos este un nou joculet de indemanare oferit de site-ul nostru pentru fanii noului serial de la Disney, Buburuza si Motan Noir. Va trebui sa rezolvati un puzzle cu cei doi eroi in acest joculet pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Nu e chiar asa usor precum pare, deoarece pe masura ce treceti in nivele superioare dificultatea creste odata cu numarul de piese al puzzleului. in Primul nivel puzzleul este format numai din patru piese deci va fi foarte usor sa il rezolvati repede. Pe masura ce avansati numarul de piese se dubleaza, deci in al doilea nivel puzzleul va fi format din 8 piese, iar in al treilea din 16 piese si tot asa. Numai cei mai priceputi jucatori au reusit sa termine jocul cu succes. Incercati sa rezolvati fiecare puzzle repede pentru a avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. VEti avea nevoie de mouse pentru a aranja piesele puzzleului pentru a forma imaginea finala cu Buburuza si Motan Noir. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu un punctaj cat mai mare, pentru a ajunge printre ce mai buni jucatori din lume.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Puzzle cu Miraculos acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle cu buburuza si motan noi, jocuri puzzle cu buburuza, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 31351 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Puzzle cu Miraculos, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

irina a spus 15.12.2016

e super tare.

irina a spus 15.12.2016

e super tare.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info