CURSA CAMIONULUI DE GUNOI - JOCURI CU CAMIOANE

CURSA CAMIONULUI DE GUNOI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Cursa Camionului de Gunoi:
Cursa Camionului de Gunoi este un nou joculet aparut in categoria camioanelor doar aici pe cel mai bun site de jocuri din tara, in care aveti nevoie de indemanare si agilitate, pentru a ajunge cu bine la finalul traseului cu marfa necesara. Daca ajungeti cu camionul de gunoi la destinatie dar nu aveti marfa suficienta deoarece ati pierdut-o pe drum veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput si veti pierde o viata. La fel se intampla si daca va rasturnati cu camionul de gunoi. Mai grav este atunci cand nu mai aveti vieti deoarece indiferent cat de departe ati ajuns in joc sunteti nevoiti sa il incepeti pe tot de la inceput. Va trebui sa folositi sagetile pentru a conduce tirul. In partea de sus scrie cata marfa trebuie sa aveti minim in camionul de gunoi. Daca ajungeti cu mai multa marfa decat cea necesara veti primi puncte bonus care va ajuta la scorul final. Primiti puncte bonus si pentru timp deoarece jocul este cronometrat deci incercati sa ajungeti cat mai repede la linia de sosire cu camionul de gunoi.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa Camionului de Gunoi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: cargo garbage truck, jocuri cu camioane de gunoi, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7882 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa Camionului de Gunoi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cursa Camionului de Gunoi!

Made by www.firstpixel.info