BUBURUZA SI CAT NOIR SARUTURI - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

BUBURUZA SI CAT NOIR SARUTURI - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Buburuza si Cat Noir Saruturi:
Buburuza si Cat Noir Saruturi este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si atentia, deoarece numai asa veti umple bara din partea de sus a ecranului inainte ca timpul sa se scurga. Bara se va incarca atunci cand Motan Noir o saruta pe Buburuza. Ca sa faceti asta trebuie sa tineti apasat pe click, deci in acest joc veti avea nevoie numai de mouse. Cand cineva se apropie trebuie sa incetati sa va mai sarutati deoarece daca va vede veti pierde si veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. In partea stanga aveti si cronometrul. Incercati sa umpleti bara repede pentru a aduna multe puncte ca sa aveti sansa la topul jucatorilor. Daca va place jocul nostru puteti sa ne acordati un like, sa ne ajutati sa il promovam ca si alti copii sa afle despre el si chiar puteti sa ne lasati si un comentariu cu parerea voastra despre cuplul format de Buburuza si Motan Noir. Cand cineva se apropie veti fi atentionati deci trebuie sa ii opriti pe cei indragostiti din sarutat.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Buburuza si Cat Noir Saruturi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: miraculous ladybug and cat noir kiss, jocuri cu saruturi, jocuri de sarutat, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 52455 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Buburuza si Cat Noir Saruturi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

felisiti a spus 10.07.2016

mea placut jocul acesta siropos iti desechide inima.

] a spus 08.06.2016

pp;'

paraschiva a spus 18.04.2016

Este prea scurt jocul.

Adelina a spus 01.04.2016

SUPER

violetta a spus 27.02.2016

A fost tare frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info