MIRACULOS BUBURUZA DE FACUT PUZZLE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

MIRACULOS BUBURUZA DE FACUT PUZZLE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Miraculos Buburuza de Facut Puzzle:
In acest joc veti avea de facut nu unul ci trei puzzleuri cu eroina noastra de la DIsney Channel, Buburuza. Aceasta este o fata normala pe nume Marinette, care traieste o viata simpla alaturi de familia si prietenii sai. Ceea ce nu stiu apropiati ei este ca atunci cand ceva rau se intampla in oras sau cand cineva are nevoie de ajutor, MArinette se transforma in Buburuza, o mare eroina care rezolva mereu orice situatie. In acest joculet veti avea de facut trei puzzleuri cu aceasta eroina, in care veti vedea imagini care de care mai frumoase. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu un punctaj cat mai mare, pentru a ajunge printre ce mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti arata tuturor cat sunteti de priceputi. Ca sa reusiti aceasta performanta trebuie sa rezolvati fiecare puzzle repede, deoarece jocul este cronometrat. Trebuie sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa puneti piesele la locul lor. Puteti sa alegeti si cate piesa sa aiba acest puzzle cu Miraculos Buburuza.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Miraculos Buburuza de Facut Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: miraculous ladybug puzzle, jocuri puzzle cu buburuza, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 15188 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Miraculos Buburuza de Facut Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Maria a spus 27.02.2016

si nui foarte frumos si e foarte urit jocul acesta care ma joc eu acuma

Maria a spus 27.02.2016

nu e foarte interesant

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info