COAFORUL LUI DARTH VADER - JOCURI CU STAR WARS

COAFORUL LUI DARTH VADER - JOCURI CU STAR WARS

Cele mai populare JOCURI CU STAR WARS

Descrierea jocului Coaforul lui Darth Vader:
Coaforul lui Darth Vader este un joc frumos aparut pe site-ul nostru, in care il aveti in prim plan pe lordul fortei din partera intunecata, Darth Vader care a deschis un coafor si vrea sa le ajute pe fetele Leia, Rey si Padme sa fie cat mai frumoase. In acest joc trebuie sa il sustineti pe eroul nostru de la Star Wars, sa il ajutati sa faca niste coafuri frumoase. Nu e atat de usor precum pare deoarece aveti mult de munca, dar daca sunteti atenti sunt sigur ca va descurcati bine. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini obiectivul cu succes, pentru a face trei coafuri frumoase. Trebuie sa alegeti ordinea in care le veti coafa pe eroinele de la Star Wars. Trebuie sa le pieptanati, sa le intindeti parul, sa il ondulati si asa mai departe. In partea dreapta a ecranului veti avea toate lucrurile necesare la coaforul lui Darth Vader pentru a face coafurile pentru cele trei fete. Chiar daca nu stiti ce trebuie sa faceti nu aveti de ce sa va faceti griji, deoarece veti primi toate instructiunile necesare pentru a va indeplini obiectivul cu succes in acest joculet cu Darth Vader.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Coaforul lui Darth Vader acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: darth vader hair salon, jocuri cu darth vader, jocuri cu leia, jocuri cu rey, jocuri cu padme, jocuri cu coafuri, jocuri cu rey de coafat, jocuri cu leia de coafat, jocuri cu padmne de coafat, jocuri cu star wars noi, jocuri cu star wars 2016, jocuri cu razboiul stelelor, jocuri cu star wars 7, jocuri cu star wars the force awakens,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1284 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Coaforul lui Darth Vader, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Coaforul lui Darth Vader!

Made by www.firstpixel.info