HAZEL ARTISTA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Artista:
Hazel Artista este un joc frumos pentru pasionatii de moda, care iti va testa creativitatea deoarece trebuie sa o imbracati pe bebelusa Hazel, ca sa arate cat mai bine ca artista. va trebui sa fiti atenti la detalii deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes, numai asa veti face din bebelusul Hazel, cea mai frumoasa artista. Daca va place cum a iesit imaginea cu Hazel, puteti sa o salvati in calculatorul personal sau chiar sa o scoateti la imprimanta pentru a avea mereu o amintirea frumoasa. Veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa alegeti haine, accesorii pantofi, coafuri si asa mai departe pentru bebelusul nostru preferat. In dreapta ecranului veti avea toate categoriile: haine, partea de jos, haine partea de sus, accesorii, palarii, coafuri, bijuterii, pantofi si asa mai departe. CAnd dati click pe una din categorii, elementele din acea categorie vor aparea in partea stanga a ecranului.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Artista acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: baby hazel artist dress up, jocuri cu bebelusi de imbracat, jocuri cu bebelusa hazel, jocuri cu hazel de imbracat, jocuri cu bebelusi hazel de imbracat, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1383 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Artista, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Artista!

Made by www.firstpixel.info