PARCHEAZA CAMIONUL CU REMORCA - JOCURI CU CAMIOANE

PARCHEAZA CAMIONUL CU REMORCA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Parcheaza Camionul cu Remorca:
Parcheaza Camionul cu Remorca este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie de sageti cu ajutorul carora trebuie sa conduceti camionul, dar trebuie sa fiti foarte atenti deoarece este un camion care trage ceva dupa el, deci aveti un vehicul lung si greu de manevrat. DAca nu sunteti un sofer bun veti avea dificultati in a conduce, in a parca camionul in fiecare nivel. Trebuie sa urmati o sageata care va arata unde este locul de parcare pentru camion. Aveti grija sa nu va loviti de ceva deoarece veti pierde din viata care e afisata sus. DAca vi se termina viata veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica, veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si va trebuie sa munciti mai multe pentru a va indeplini sarcinile su succes. Va trebui sa parcati repede camionul pentru a aduna un punctaj cat mai mare in acest joculet din categoria camioanelor.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcheaza Camionul cu Remorca acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane lungi, jocuri cu camioane cu remorca, just park it 8, jocuri de parcat camioane, jocuri cu camioane de parcat, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10467 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcheaza Camionul cu Remorca, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

dan a spus 27.04.2016

tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info