PRINTESE BARBIE PUZZLE - JOCURI BARBIE

PRINTESE BARBIE PUZZLE - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Printese Barbie Puzzle:
IIn noul joc le vom cunoaste pe printesele urmatoare: Barbie Ariel sirena, Barbie Jasmine - iubita lui Aladin, Barbie Aurora, Barbie Alba ca Zapada si cei 7 Pitici, precum si alte superbe printese Disney pe care va trebui sa le ajuti intr-un joc de puzzle deosebit de frumos si de interesant pe care il poti tu regla de la inceput cat de greu sau de usor vrei sa fie astfel incat sa reusesti sa treci cu bine peste toate nivelele de dificultate ale acestor jocuri de copii. Ei bine, ceea ce este cel mai important este sa ajungi sa castigi din ce in ce mai multe puncte alaturi de Barbieurile pe care le ai, sa pui piesa cu piesa si sa incerci sa castigi din ce in ce mai multa experienta alaturi de fiecare printesa pe care o ai in noul joc de puzzle.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa treci cu bine de toate misiunile pe care le ai in jocul puzzle pe care il ai alaturi de frumoasele printese Barbi.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printese Barbie Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle cu barbi, jocuri barbie puzzle, jocuri barbie disney, jocuri disney, jocuri disney channel, jocuri puzzle usoare, jocuri puzzle grele, jocuri puzzle experti, jocuri puzzle copii, jocuri puzzle de fete, jocuri de fete cu puzzle, jocuri de fetite, jocuri cu mica sirena, jocuri cu printesa aurora, jocuri cu printesa ariel, jocuri cu jasmine, jocuri puzzle 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 75122 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printese Barbie Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Ana a spus 20.04.2015

E un joc super

felicia a spus 20.02.2014

E un joc beton foarte fain,mega tare.

claudia a spus 23.01.2014

este un joc frumos

luiza a spus 05.01.2014

chiar ca se incarca greu

COSTINA a spus 04.01.2014

un joc super marfa !!!!!!

narcisa a spus 26.06.2013

e tare jocul nimai ca se incarca greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info