BARBIE PE BICICLETA - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Barbie pe Bicicleta:
Noul joc cu barbie este un joc sportiv in vare va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci cat mai repede de toate misiunile pe care le ai, sa incerci sa castigi fiecare punct pe care il ai in aceste jocuri ajungand sa treci cu bine de toate misiunile jocurilor, sa aduni fiecare fluture pe care il ai, fiecare floare colorata si ceea ce este cel mai important sa te feresti de obstacolele care sunt la tot pasul pe fiecare traseu pe care il ai alaturi de barbie si prietenii ei. Ajungand la finalul drumului alaturi de biciclistii tai vei fi recompensata cu puncte bonus in functie de meritele pe care le ai, in functie de timpul pe care l-ai parcurs si de ce nu in functie de florile si stelutele, inimioarele si stelele pe care le-ai acumulat in joc in timp ce pedalai la bicicleta barbie.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa o controlezi pe barbie astfel incat sa mearga pe traseul corespunzator alaturi de bicicleta sa.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Barbie pe Bicicleta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu biciclete noi, jocuri cu biciclete 2013, jocuri cu biciclete 2014, jocuri cu biciclete 3d, jocuri cu biciclete de fete, jocuri cu biciclete cu barbi, jocuri cu biciclete frumoase, jocuri cu biciclete tari, jocuri cu biciclete in natura, jocuri cu fluturi, jocuri cu flori, jocuri cu biciclete de fete, jocuri cu biciclete mania, jocuri cu biciclete pe munte, jocuri cu biciclete bmx, jocuri cu biciclete curse, jocuri barbie si flori, jocuri barbie si fluturi, jocuri barbie in parc, jocuri barbie cu bicicleta, jocuri barbie 3d, jocuri barbie frumoase, jocuri barbie interesante, jocuri barbie 2013, jocuri barbie face sport, jocuri barbie sportiva, jocuri in parc, jocuri in natura,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 120702 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Barbie pe Bicicleta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ali a spus 30.06.2015

plictisitor jocul

CAMI a spus 04.02.2015

ce urat joc :P NASPA

ana a spus 09.11.2014

NASPA

amaliabianca a spus 20.09.2014

imi place jocul. e frumos !

alina a spus 14.09.2014

foarte frumos jocul!!!!!!!!!!!

ruxandra a spus 05.09.2014

super joc.

iulia a spus 05.04.2014

urat!

adela danuta a spus 10.02.2014

cel mai prost joc jocu drecu

erika a spus 05.01.2014

tare

yutu a spus 03.12.2013

frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info