LUMEA LUI SUPER MARIO - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Lumea Lui Super Mario:
Lumea Lui Super Mario este un joc palpitant de aventura aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai asa puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori, adunand cat mai multe in fiecare nivel, ajutandu-l pe Mario sa ajunga cu bine la finalul traseului. Drumul e plin de obstacole deci nu e chiar atat de usor precum pare. Va trebui sa folositi sagetile stanga si dreapta pentru a va deplasa cu Super Mario. Ca sa sariti cu Super Mario va trebui sa folositi tasta space. In acest joc e important sa adunati cat mai multe monede de pe drum ca sa aveti sansa sa intrati in topul jucatorilor, sa demonstrati de ce sunteti in stare. Daca sariti pe inamici ii veti distruge, dar nu pe toti, deci fiti atenti. Sunt inamici puternici de care trebuie sa va feriti deoarece daca ii atingeti veti pierde o viata si veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica si va trebui sa fiti din ce in ce mai atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare si space pentru a sari
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lumea Lui Super Mario acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu super mario, super mario world revived, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2016, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6741 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lumea Lui Super Mario, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Lumea Lui Super Mario!

Made by www.firstpixel.info