BUBURUZA SI MOTAN NOIR ARANJEAZA CAMERA - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

BUBURUZA SI MOTAN NOIR ARANJEAZA CAMERA - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Buburuza si Motan Noir Aranjeaza Camera:
Buburuza si Motan Noir Aranjeaza Camera este un joc frumos de creativitate aparut pe site-ul nostru in care ii aveti in prim plan pe noii eroi de la Disney Channel. trebuie sa folositi mouse-ul in acest joculet pentru a decora camera lui Buburuza. Aceasta este in camera alaturi de prietenul ei Motan Noir si asteapta sa vada rezultatul final. Daca va place cum a iesit imaginea cu personajul vostru preferat, puteti sa o salvati in calculatorul personal sau chiar sa o scoateti la imprimanta pentru a avea mereu o amintirea frumoasa. Va trebui sa fiti atenti la detalii pentru a face o super camera pentru eroina noastra, ca Buburuza sa fie multumita. DAca nu a iesit bine puteti sa incepeti jocul de la inceput, sa incercati sa decorati altfel camera. Va trebui sa alegeti toate piesele de mobilier, podeaua, geamurile si asa mai departe. Toate lucrurile necesare sunt in stanga ecranului si din fiecare aveti mai multe modele deci sunt sigur ca veti gasi cel putin un element care sa va placa.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Buburuza si Motan Noir Aranjeaza Camera acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: ladybug and cat noir room makeover, jocuri de decorat camera, jocuri de decorat, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20518 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Buburuza si Motan Noir Aranjeaza Camera, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

lorena a spus 04.04.2016

imi place jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info