HAZEL COSTUME DE PILOT - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL COSTUME DE PILOT - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Costume de Pilot:
Hazel Costume de Pilot este un joc frumos oferit de site-ul nostru pentru pasionatii de aviatie dar si pentru pasionatii de moda, deoarece aveti ocazia sa faceti un costum de pilot. Acest joc a aparut aici in categoria bebelusilor si trebuie sa dati tot ce aveti mai bun pentru a face un costum perfect de pilot pentru bebelusul Hazle. Va trebui sa dati dovada de atentie si creativitate deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes, numai asa o veti face pe Hazel foarte frumoasa. In acest joculet trebuie sa fiti atenti la detalii pentru a face un costum frumos de pilot. Veti incepe prin a alege decorul in care o veti imbraca pe Barbie, fie in cer, un pilor de avion, fie in spatiu, un pilot de nava spatiala. Va trebui sa fiti atenti la detalii, sa combinati frumos culorile si sunt sigur ca veti face un costum perfect pentru Hazel. Bebelusa are incredere in voi ca va veti descurca bine si veti face un costum frumos.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Costume de Pilot acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu bebelusi hazel de imbracat, jocuri cu costume de pilot, jocuri cu piloti, jocuri cu hazel de imbracat, jocuri cu bebelusi de imbracat, baby hazel pilot dress up, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1219 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Costume de Pilot, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alina a spus 12.03.2016

frumos joc cu hazel

alina a spus 12.03.2016

e super si frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info