CAMIONUL ZOMBI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul Zombi:
Camionul Zombi este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea la volan, deoarece trebuie sa conduceti cu atentie ca sa ajungeti la destinatie cu marfa necesara. In primul nivel trebuie sa ajungeti cu cinci obiecte la destinatie. Veti fi incarcat cu mai mult de cinci obiecte deci in cel mai rau caz puteti sa pierdeti cateva pe drum, dar va sugerez sa va straduiti sa ajungeti la destinati cu cat mai multe in remorca deoarece veti primi puncte bonus. In partea de sus in dreapta va fi scris numarul de obiecte pe care trebuie sa il duceti cu camionul schelet pana la destinatie. In partea de jos e o harta care va arata cat mai aveti pana la linia de sosire. Cu sagetile va trebui sa conduceti camionul zombi. Pe masura ce avansati in nivele superioare lucrurile se complica, veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si va trebuie sa munciti mai mult pentru a va indeplini sarcinile cu succes.

Instructiuni: folositi sagetile pentru a conduce si space pentru frana
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul Zombi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu camioane de transport, jocuri cu schelete, zombies haul, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3576 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul Zombi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Camionul Zombi!

Made by www.firstpixel.info