BUBURUZA SI MOTAN NOIR POVESTE DE DRAGOSTE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

BUBURUZA SI MOTAN NOIR POVESTE DE DRAGOSTE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Buburuza si Motan Noir Poveste de Dragoste:
Buburuza si Motan Noir Poveste de Dragoste este un joc palpitant aparut in categoria puzzleurilor, aici pe jocuri-friv.ro, in care veti vedea multe imagini frumoase cu povestea de dragoste dinstre eroii nostri de la Disney, Buburuza si Motan Noir. Ambii au o viata dubla, una in care sunt adolescenti normali si merg la aceeasi scoala si una se super eroi. Niciunul nu stie de adevarata identitate a celuilalt. In acest joc veti vedea multe imagini in care cei doi sunt impreuna, fie la scoala fie in misiuni. Ambii sunt atrasi unul de altul da le e rusine sa recunoasca asta pana mai tarziu. Trebuie sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa aranjati piesele de la puzzle inainte ca timpul sa se termine, deoarece numai daca faceti puzzleul la timp veti putea trece la nivelul urmator. Daca nu reusiti trebuie sa incepeti de la inceput si sa incercati din nou cu mai multa atentie. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul cu multe puncte si acordati-ne un like daca va plac jocurile cu Buburuza si Motan Noir.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Buburuza si Motan Noir Poveste de Dragoste acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: miraculous love story puzzle, jocuri puzzle cu buburuza si motan noir, jocuri puzzle cu miraculos buburuza, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 15831 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Buburuza si Motan Noir Poveste de Dragoste, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

antonina a spus 23.03.2016

e super e ok

alexandra a spus 19.03.2016

uiownmsau5i oanmuisopa mn cf

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info