HAZEL COSTUM DE MECANIC - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL COSTUM DE MECANIC - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Costum de Mecanic:
Hazel Costum de Mecanic este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas pentru a face o tinuta de macanic pentru bebelusa noastra preferata. Veti avea nevoie de creativitate in acest joc deoarece numai asa veti face o uniforma perfecta de macanic pentru bebelusa Hazel, care isi doreste de mult sa repare masini. O veti vedea pe Hazel langa o masina care are nevoie de reparatii si trebuie sa o imbracati ca pe un mecanic ca sa se poata apuca de treaba. Nu e asa usor precum pare deoarece aveti mult de munca si trebuie sa fiti atenti la detalii pentru a face o treaba buna in acest joculet din categoria bebelusilor, oferit doar de site-ul nostru, www.jocuri-friv.ro, cel mai bun site de jocuri din tara. Daca va place cum a iesit imaginea cu bebelusa Hazel mecanic, puteti sa o salvati in calculatorul personal sau chiar sa o scoateti la imprimanta pentru a avea mereu o amintirea frumoasa.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Costum de Mecanic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu hazel de imbracat, jocuri cu bebelusi de imbracat, jocuri cu bebelusul hazel de imbracat, jocuri cu costume de mecanici, jocuri cu mecanici, baby hazel mechanic dressup, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1510 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Costum de Mecanic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Costum de Mecanic!

Made by www.firstpixel.info