ELSA AGENT DE POLITIE - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

ELSA AGENT DE POLITIE - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Elsa Agent de Politie:
Noul joc cu Elsa Agent de Politie iti va aduce in prim plan toate avantajele unui joc Disney si in acelasi timp unul de curatat, spalat, ingrijit, masini, decorat si dexteritate deoarece vei avea de facut o gramada de lucruri in cazul in care vrei sa termini cat mai repede noul joc de copii. Ei bine, pentru asta va trebui sa iti pui mintea la contributie in primul nivel de dificultate al jocului, ceea ce inseamna ca va trebui sa cureti masina murdara de politie, a politistilor alaturi de Elsa, printesa Regatului de Gheata din Frozen, dupa care putem trece la urmatorul nivel de dificultate care va intruchipa un joc de modificat masina, insa de data aceasta va trebui sa modifici masina politiei Romane, astfel incat poti sa ii schimbi culoarea caroseriei, culoarea geamurilor, a oglinzilor, sa ii pui un chit mai mare, dupa care vei putea sa schimbi rotile masinei de politie alaturi de Agentul de politie Elsa, dupa care vom putea trece la ultimul nivel al jocului in care vom putea sa o imbracam pe Elsa ca un veritabil agent de politie. Speram ca in felul acesta te vei apropia si mai mult de Elsa si totodata vei putea sa iti implinesti visul impreuna cu ea.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa termini cat mai repede toate nivelele de dificultate ale jocului in care Elsa este un veritabil agent de politie, o politista corecta impotriva hotilor.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elsa Agent de Politie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu regatul de gheata 2017, jocuri cu elsa, jocuri cu elsa politista, jocuri cu politiste, jocuri cu fete politiste, jocuri cu politisti si masini, jocuri cu masini de politie, jocuri de modificat masini, jocuri de tunat masini, jocuri cu regatul de gheata noi, jocuri cu regatul de gheata 2016, jocuri frozen, jocuri cu agenti de politie, jocuri cu politisti de la rutiera,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 41796 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elsa Agent de Politie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

oana a spus 22.10.2016

ce tare

ionutursa a spus 11.04.2016

ce tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info