LANSAREA LUI SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

LANSAREA LUI SPIDERMAN - JOCURI CU SPIDERMAN

Cele mai populare JOCURI CU SPIDERMAN

Descrierea jocului Lansarea lui Spiderman:
Lansarea lui Spiderman este un nou joc aparut in categoria aceasta in care veti da de noi provocari in fiecare nivel si ca sa le indepliniti pe toate veti avea nevoie de indemanare, agilitate si precizie. Va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas: sa selectati unghiul si puterea prin care il veti lansa pe Spiderman. Scopul e sa ajungeti pe platforma rosie din fiecare nivel. La inceput e aproape de eroul nostru si va fi destul de simplu sa sariti pe ea dar pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil. Dati tot ce aveti mai bun in acest joculet pentru a ajunge pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume, deoarece numai asa veti arata tuturor de ce sunteti in stare. Pe masura ce avansati apar obstacole in fata voastra care va vor deruta. Daca nu il lansati direct pe platforma veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lansarea lui Spiderman acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: spider man 3 spider launch, jocuri cu spiderman 3, jocuri cu spiderman noi, jocuri cu spiderman 2016, jocuri cu omul paianjen, jocuri cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 15992 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lansarea lui Spiderman, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Enis a spus 08.08.2016

😁

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info