ATV DE ARMATA - JOCURI CU ATV

ATV DE ARMATA - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Descrierea jocului Atv de Armata:
Puternicul atv pe care il avem in noul joc face parte din cadrul armatei, este condus de cei mai buni militari, insa acum va fi al tau, iar tu va trebui sa il conduci cat mai bine, va trebui sa castigi din ce in ce mai multe nivele de difiucultate pe care le ai si totodata sa treci de fiecare proba castigand in acest fel puncte bonus ajungand in topul jucatorilor. Mare grija la atv-ul pe care l alegi, deoarece poti sa iti iei unul cu 2 roti sau unul cu 4 roti de genul 4x4 pe care sa il folosesti in diversele misiuni ale soldatilor. Desi armata este alaturi de tine, incearca sa te feresti de minele si bombele, grenadele precum si toate celelalte obstacole puse in calea ta.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine toate aceste atv-uri si sa ajungi la finalul jocurilor cat mai repede.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Atv de Armata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu armata, jocuri cu armata si soldati, jocuri cu armata 3d, jocuri cu armata medievala, jocuri cu armata americana, jocuri cu soldati, jocuri cu soldati eroi 2, jocuri cu soldati in misiune, jocuri cu soldati 3d, jocuri cu soldati 2013, jocuri cu soldati in lupta, jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv 3d, jocuri cu atv gratis, jocuri cu atv gratuite, jocuri cu atv mari, jocuri atv, jocuri atv motociclete, jocuri cu motociclete atv, jocuri atv 2013, jocuri cu atv de munte, jocuri cu atv pe dealuri, jocuri cu atv si bombe, jocuri cu atv rapide, jocuri cu atv de viteza,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 16560 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Atv de Armata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ionele a spus 06.12.2013

Bun.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info