ADUNA MONEDELE - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Aduna Monedele:
Noul joc lansat de Jocuri-Friv.ro este un joc in 2 jucatori, ceea ce inseana ca si de data aceasta vei putea sa te joci impreuna cu fratele, sora, mama, tata sau cel mai bun prieten impreuna la un calculator, reusind sa castigi din ce in ce mai multe medalii, medalioane si banuti galbeni din joc alaturi de prietenii nostrii robotii. Ei bin, in joc vei face cunostinta cu 2 roboti foarte draguti si sensibili, motiv pentru care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa aduni cat mai repede banutii aurii, monedele din joc indiferent de nivelul de dificultate pe care il ai, reusind in felul asta sa castigi din ce in ce mai multe puncte si trecand prin toate nivelele de dificultate ale jocului impreuna cu robotul tau. Ceea ce trebuie mentionat este faptul ca jocul are 6 nivele de dificultate, motiv pentru care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa treci prin toate cat mai repede si mai usor colectand fiecare moneda a jocului in sacul monedelor de aur.

Instructiuni: cu sagetile si tastele W,A,S,D va trebui sa controlati robotii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aduna Monedele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri in 2 noi, jocuri in 2 cu roboti, jocuri cu roboti in 2, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2016, jocuri in 2 2017, jocuri cu monede, jocuri cu bani, jocuri aduna banii, jocuri cu roboti, jocuri in 2 cu lupte, jocuri in 2 cu batai, jocuri in 2 de fete, jocuri in 2 gratis, jocuri in 2 foc si apa, jocuri in 2 amuzante, jocuri la dublu,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 22065 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aduna Monedele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Ciprian si Maria a spus 02.10.2016

e cel mai rau joc

Georgia si Emma a spus 04.08.2016

G:E un joc tare, eu si Emma ne distram! E:E un joc foarte tare!

roxana a spus 14.07.2016

f

nosztrai a spus 15.06.2016

naspa

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info