ATV IN JUNGLA - JOCURI CU ATV

Publicitate

ATV IN JUNGLA - JOCURI CU ATV

Cele mai populare JOCURI CU ATV

Publicitate

Descrierea jocului Atv in Jungla:
Un nou joc cu atv-uri tocmai a fost adaugat in categoria jocurilor cu atvuri, insa de data aceasta va trebui sa conduci aceste atv-uri prin jungla si sa incerci sa nu te accidentezi de diferitele animale salbatice, de copacii, pomii, pietrele precum si prapastiile pe care le ai la tot pasul in noul joc de copii. Ei bine, ceea ce conteaza cel mai mult este sa incerci sa treci de toate misiunile pe care le ai si in acelasi timp sa dobori record dupa record in noul joc ajungand in acest fel cel mai bun jucatori, cel mai bun concurent al acestor misiuni. Mare grija si atentie in noul joc, incearca sa feresti pericolele pe care le ai si totodata sa termini fiecare misiune intr-un timp cat mai scurt.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine toate aceste atv-uri prin jungla plina de obstacole.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Atv in Jungla acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri friv 100, jocuri y8, jocuri in jungla, jocuri prin jungla, jocuri in padure, jocuri cu atv in padure, jocuri cu atv in jungla, jocuri cu atv si obstacole, jocuri cu atv si copaci, jocuri cu atv si pomi, jocuri cu atv si animale, jocuri cu atv 4x4, jocuri cu atv 3d, jocuri cu atv gratis, jocuri cu atv gratuite, jocuri cu atv mari, jocuri atv, jocuri atv motociclete, jocuri cu motociclete atv, jocuri atv 2013,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 42024 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Atv in Jungla, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andrei a spus 16.03.2014

ce naspa

bacaul a spus 21.01.2014

_|_. de joc

BIRSAN CATALINA a spus 18.01.2014

EEE TARE DA

lareyyy a spus 16.01.2014

e zalnic

boss a spus 16.12.2013

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

popa andrei a spus 10.12.2013

merge de minune eeeeeeeeee super

ionele_adrian a spus 06.12.2013

Tarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrre.

frumoasa a spus 03.11.2013

eeeeeeeee suuuuuper

edi a spus 25.10.2013

cel mai tare

alex a spus 26.08.2013

eeee tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info