ELSA LA DOCTORUL DE CREIER - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

ELSA LA DOCTORUL DE CREIER - JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Cele mai populare JOCURI CU REGATUL DE GHEATA

Descrierea jocului Elsa la Doctorul de Creier:
Elsa la Doctorul de Creier este un joc interesant in care trebuie sa dati dovada de multa atentie deoarece veti fi doctor si fara atentie nu cred ca veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes. Va trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas, sa faceti operatia pe creier pentru printesa Elsa. Trebuie sa ii ascultati bataile inimii cu stetoscopul, sa ii luati tensiunea si temperatura. dupa aceea va trebui sa ii taiati cea mai mare parte din par si sa ii radeti parul ramas deoarece numai daca este cheala veti putea face operatia. Veti taia pielea craniului cu bisturiul pentru a descoperi creierul Elsei. Va trebui sa scoateti bucatile de sticla, sa spalati bine creierul, sa eliminati bcateriile si asa mai departe. Veti primi toate ustensilele medicale in partea de jos a ecranului. O sageata va fi langa voi pe parcursul jocului si va va arata ce trebuie sa faceti, ce ustensile sa folositi si asa mai departe.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elsa la Doctorul de Creier acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu elsa, jocuri cu elsa la doctor, jocuri cu elsa la spital, jocuri cu operatii pe creier, elsa brain doctor, jocuri cu regatul de gheata noi, jocuri cu regatul de gheata 2016, jocuri frozen,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2332 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elsa la Doctorul de Creier, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elsa la Doctorul de Creier!

Made by www.firstpixel.info