PANTERA ROZ DE FACUT PUZZLE - JOCURI CU PANTERA ROZ

PANTERA ROZ DE FACUT PUZZLE - JOCURI CU PANTERA ROZ

Cele mai populare JOCURI CU PANTERA ROZ

Descrierea jocului Pantera Roz de Facut Puzzle:
Pantera Roz de Facut Puzzle este un joc palpitant cu eroul nostru din desene animate, in care aveti nevoie de perspicacitate si agilitate. Va trebui sa aveti aceste calitati in joc deoarece numai asa veti trece de toate obstacolele care va stau in cale, numai asa va veti duce sarcinile la bun sfarsit. Scopul acestui joculet este sa faceti un puzzle cat mai repede. pare simplu sa faceti un puzzle dar veti vedea ca nu e chiar atat de usor precum pare si aveti mult de munca pentru a va indeplini obiectivul cu succes, pentru a forma imaginea finala cu Pantera Roz, eroul nostru din filme si desene animate. Trebuie sa va folositi de mouse in acest joculet pentru a va indeplini obiectivul si anume pentru a rezolva puzzleul, pentru a pune piesa cu piesa la locul ei. Daca adunati un scor mare puteti intra in topul jucatorilor, iar pentru a aduna multe puncte trebuie sa rezolvati acest puzzle cu pantera roz cat mai repede. Veti avea cronometrul in partea de sus a ecranului deci fiti cu ochii pe el.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pantera Roz de Facut Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: pink panther puzzle, jocuri puzzle cu pantera roz, jocuri cu pantera roz si prietenii, jocuri cu pantera roz noi, jocuri cu pantera roz 2016, jocuri boomerang,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1708 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pantera Roz de Facut Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Pantera Roz de Facut Puzzle!

Made by www.firstpixel.info