MARINETTE SI AYLA PUZZLE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

MARINETTE SI AYLA PUZZLE - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Marinette si Ayla Puzzle:
Marinette si Ayla Puzzle este un nou joc din categoria Buburuzei care iti va testa indemanarea si agilitatea, dar mai ales spiritul de observatie deoarece numai asa va veti da seama repede unde e locul fiecarei piese. Veti avea nevoie de mouse in acest joculet cu Buburuza si Motan Noir, pentru a pune piesele la locul lor ca sa formati imaginea initiala. La inceput puteti sa analizati imaginea in care apare Marinette si cea mai buna prietena a ei astfel incat dupa ce piesele se amesteca sa stiti unde e locul fiecareia. Trebuie sa fiti atenti si sunt sigur ca va veti descurca foarte bine. Marinette este adolescenta normala pana cand ceva rau se intampla in oras. Atunci ea isi schimba identitatea, isi pune costumul si devine Buburuza, o super eroina. Dati tot ce aveti mai bun in acest joculet pentru a ajunge pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume. Pentru a reusi aceasta performanta trebuie sa munciti foarte mult si sa dati dovada de perseverenta.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Marinette si Ayla Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu marinette, jocuri puzzle cu buburuza, marinette and ayla puzzle, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 17206 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Marinette si Ayla Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Marinette si Ayla Puzzle!

Made by www.firstpixel.info