BUBURUZA SI MOTAN NOIR TENIS DE MASA - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

ULTIMELE JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

BUBURUZA SI MOTAN NOIR TENIS DE MASA - JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Cele mai populare JOCURI CU MIRACULOS BUBURUZA SI MOTAN NOIR

Descrierea jocului Buburuza si Motan Noir Tenis de Masa:
Buburuza si Motan Noir Tenis de Masa este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria sporturilor care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai asa veti reusi sa va invingeti adversarul la tenis de masa. Veti fi cu Buburuza si veti juca cu Motan Noir. Scopul este sa il invingeti, sa ajungeti primul la 11 puncte. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a lovi mingea de ping pong cu paleta. Aveti grija sa nu dati pe langa masa sau sa nu dati in teren la voi deoarece veti pierde un punct in favoarea inamicului. Trebuie sa fiti atenti cand mingea e trimisa de adversar catre voi deoarece daca nu o loviti veti pierde iar un punct in favoarea lui. Sus veti avea afisat punctajul in acest joculet cu tenis de masa. Nu uitati sa ne acordati un like daca v-ati simtit bine jucandu-va jocul nostru sau chiar un g plus daca vreti sa ne ajutati sa il promovam. De asemenea puteti sa ne lasati un comentariu cu parerea voastra despre tenisul de masa zis si ping pong.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Buburuza si Motan Noir Tenis de Masa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: miraculous ladybug tennis, jocuri cu ping pong, jocuri cu tenis de masa, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir 2016, jocuri cu miraculos buburuza si motan noir disney channel, jocuri disney channel, jocuri cu miraculous ladybug, jocuri cu buburuza si motan noir, jocuri cu buburuza miraculoasa,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 13017 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Buburuza si Motan Noir Tenis de Masa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Alina a spus 25.04.2016

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ssssssssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr ttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info